Klimateknik til badeanlæg

Svømmebade med præcis komfortteknologi

Klimateknik kan gøre det behageligt for de badende, både når det gælder store offentlige svømmebade med kontinuerlig drift, og i pools på hoteller og private boliger, hvor der er uregelmæssige udnyttelse og længere standby-perioder. Men det skal også være økonomisk interessant for investorer og driftspersonel.

Effektiv affugtning er en forudsætning

Klimatisering af swimmingpools og spabade er en af de mest krævende opgaver, der findes, for et luftbehandlingssystem. Der skal både sørges for fjernelse af fugten fra luften i poolområdet, og der skal opretholdes en konstant vedligeholdelse af lufttemperaturen et par grader over vandtemperaturen. Dermed vil poolbrugerne ikke føle ubehag og ryste, når de forlader vandet.

CAIRFricostar systemer opfylder kravene

DencoHappel systemer (tidligere GEA) til swimmingpools er gennemprøvede teknologier og findes i et bredt og varieret program. Der findes de enkle løsninger til små vandoverflader (private pools) og til de helt store vandoverflader (offentlige pools) har DencoHappel større centrale ventilations-aggregater med højteknologisk reguleringsteknik. Disse systemer tilbyder ikke kun effektiv affugtning, men også bedre varmegenvinding, så poolfaciliteterne mister så lidt termisk energi som muligt ved affugtningen

 

Klimateknik til svømmehaller

 

Cair Fricostar

CAIRFricostar - HVAC teknologi til swimmingpools

  • CAIR Fricostar er afprøvet luftbehandlingsteknologi.

  • Integration af højeffektiv varmegenvinding.

  • Overlegen kvalitet i komponenternes overfladefinish forhindrer korrosion.
  • Intelligent styresystem der tilgodeser det aktuelle behov, afhængigt af om der er få eller mange gæster.