Klimateknik til offentlige badeanlæg

Førsteklasses klima i afslappet atmosfære i fritiden

Det er også mottoet for store pools eller wellness og terapeutiske faciliteter hvor den varme rumluft permanent bliver beriget med vanddamp. Uden tilstrækkelig klimastyring vil der i løbet af ganske kort tid opstå et lummert drivhusklima, som hverken er godt for mennesker eller bygninger. Men forskellen fra de mindre private pools til disse offentlige pools, er at der er færre standby-perioder.

Effektiv affugtning er en forudsætning

Klimatisering af de offentlige poolområder og badelande er en af de mest krævende opgaver for luftbehandlingssystemer. De skal både sørge for fjernelse af fugten fra luften i poolområdet, samtidig med en konstant vedligeholdelse af lufttemperaturen, så den er et par grader over vandtemperaturen. Dette forhindrer, at pool-brugerne ikke føler ubehag og f.eks. ryster når de forlader vandet.

CAIRfricostar-systemet opfylder kravene

Hvis du ikke kun ønsker at affugte din swimmingpool eller offentlige bad, men samtidig også ønsker en klimastyring af luften, så kan det kun lykkedes med et komfortabelt og energi-effektivt centralt klimaanlæg. CAIRfricostar, CAIRpool og CAIRfricostar Micro har det bredeste produktprogram til indendørs swimmingpools på det europæiske marked.

 

 

CAIRFricostar

HVAC teknologi til swimmingpools

  • CAIRFricostar er afprøvet luftbehandlingsteknologi.
  • Integration af højeffektiv varmegenvinding.
  • Overlegen kvalitet i komponenternes overfladefinish forhindrer korrosion.
  • Intelligent styresystem der tilgodeser det aktuelle behov, afhængigt af om der er få eller mange gæster.