Klimateknik til private swimmingpools

Velvære i en privat atmosfære

Når man har indrettet et drømmehus med swimmingpool, tænker man ofte først og fremmest på poolens samspil med fliser, farver og indretningen. Men det betaler sig også at tænke på indeklimaet i det tidlige planlægningsstadie. Indeklimaet vil nemlig være bestemmende for, hvor behageligt du senere føler det i din wellness-oase.

Effektiv affugtning er en forudsætning

Klimatisering af private swimmingpools og spabade er en af de mest krævende opgaver for luftbehandlingssystemer. De skal både sørge for fjernelse af fugt fra luften i poolområdet, samtidig med, at de skal vedligeholde en konstant  lufttemperatur et par grader over vandtemperaturen. Dette forhindrer, at pool-brugerne ikke føler ubehag, når de forlader vandet.

F800 systemet opfylder kravene

F800 (tidligere GEA Fricostar F800) er velegnet til de typiske forhold (28° C i vandet, 30° C i luften og 55% relativ luftfugtighed) ved bassinstørrelser op til ca. 40 m2. Takket være den stænktætte konstruktion, kan F800 blive installeret relativt tæt på poolkanten. Med en dybde på 29 cm, optager den ikke megen plads.

 

 

DencoHappel F800

HVAC teknologi til private pools

  • F800 er afprøvet luftbehandlingsteknologi
  • Overlegen kvalitet i komponenternes overfladefinish forhindrer korrosion
  • Intelligent styresystem der tilgodeser det aktuelle behov.