Klimateknik til hoteller

Hvert rum har sit eget individuelle krav – og vi opfylder dem alle!

Der er næppe nogen anden type bygning, der indeholder en sådan mangfoldighed af krav til klimatekniske løsninger som et hotel.

Klimaet i hotellets offentlige områder skal tilfredsstille mange

På den ene side er der lobbyer, restauranter, barer, og konferencefaciliteter, der er åbne for offentligheden. De skal kunne tilbyde et indeklima, der tilfredsstiller mange ønsker.

På den anden side er værelser og suiter og individuelle komfortzoner, hvor gæsten bestemmer hans eller hendes eget ønskede klima.

Alle er på udkig efter HVAC løsninger, der er enkle at kontrollere - stille og alligevel energieffektive.

Garager, vinkældre og køkkener kræver specifikke løsninger

Andre områder, som garager, vinkældre og køkkenfaciliteter, kræver løsninger nøje orienteret mod deres respektive funktioner.

I vinkældre er konstant temperatur vigtigt for at bevare det gode i deres værdifulde indhold. I garager, har iltindholdet i luften højeste prioritet, og i hotelkøkkener skal ventilationssystemet sikre en effektiv udsugning af dampe og lugt fra fødevarer.

CS Klimateknik og DencoHappel har den rigtige løsning til dit hotel

DencoHappel har den ideelle løsning for hver enkelt område af et hotel. Avanceret teknologi, forbundet med årtiers erfaring, har støttet mange virksomheder på vejen til succes - og kan gøre det samme for dig.

DencoHappel har oparbejdet en omfattende viden og erfaring fra utallige projekter, herunder simple business hoteller, 5-stjernede hoteller, den hyggelig lille bar på hjørnet, og hele vejen op til historiske festsale. Med DencoHappel er den mest effektive løsning altid til rådighed, selv ved fredede bygninger.

Generøsitet og gæstfrihed er ikke alene et spørgsmål om rummets beskaffenhed, men også af luftkvaliteten i rummet. Med den rigtige teknologi, kan dine gæster opleve det optimale indeklima.

Klimateknik til svømmehaller