Klimateknik til hotelværelser

Lydsvag klimatisering giver afslapning og velvære

Ingen i hoteladministrationen kender på forhånd noget til de specifikke individuelle krav som gæsterne stiller til deres værelser. Vil de kunne lide det dejligt varmt, eller ønsker de at sove med et hovedet koldt?

For at tilfredsstille alle, kan DencoHappel® teknologien hurtigt, effektivt og lydsvagt klimakontrollere alle hotelværelser. Om natten får ingen deres drømme forstyrret af et snurrende og irriterende lyde fra klimaanlægget.

Klimakontrol i skjulte systemer

Klimakontrol i værelser med fancoils er afprøvet tusindvis af gange. Systemerne er ofte skjult over et nedsænket loft i indgangspartiet i hotelværelset. I selve værelset blandes den friske udeluft fra det centrale ventilationssystem med rumluften i fan-coilen, som så opvarmer eller afkøler efter de individuelle behov.

Regulering med simple systemer

Hotelgæsten kan selv bestemme disse tilstande ved at regulere opvarmning eller afkøling på sit betjeningspanel. Simple automatiksystemer med automatisk regulering, som ikke kræver nogen yderligere forklaring. Det er hurtigt og nemt at indstille den mest behagelige temperatur, og automatiksystemet tager sig så af resten. Automatikken giver signal om hurtig ventilatorhastighed, når det er nødvendigt, at få en hurtig opvarmning eller en afkøling af værelset. Når den ønskede temperatur er opnået, sørger automatikken for at ventilatorerne kører ned i omdrejningerne til en energibesparende lav hastighed.

Brugt af førende hotelkæder verden over

Mens systemet holder en konstant rumtemperatur, er dets drift stort set lydløst, da DencoHappel® systemer (tidligere GEA) er gode til at undgå vibrationer. Det er derfor ikke underligt klimatiseringen af mange af de førende hotelkæder i verden betjenes af DencoHappel® fan-coils.

Lydsvage fancoils

  • Gennemprøvet teknologi tilpasset nutidens krav.
  • Overlegne kvalitetskomponenter med lang levetid og støjsvag drift.
  • Bredt udvalg af forskellige modeller, funktioner og størrelser.
  • Modeller til rådighed uden kabinet til over loftinstallation.
  • Omfattende spektrum af tilbehør til væg- og loftsmontering.
  • Lukket-sløjfe styresystem, der er enkelt at betjene.

Fancoil produktprogram