Klimateknik til konferencerum

Lige så fleksibelt og enkelt som konceptet i dit hotelværelse

Vores systemer fungerer lige så effektivt for et lille antal deltagere som for store arrangementer. Hvis antallet af gæster svinger, er fleksible systemer sagen. Og dermed er det en sag for DencoHappel centrale luftbehandlingscentraler og køleaggregater.

Kongressens faciliteter, balsale, præsentationsområder og multifunktionelle fora skal kunne håndtere et stort antal deltagere. Dette kræver yderst dynamiske  ventilationsanlæg.

Før en event skal HVAC-systemet bringe de tomme lokaler til en behagelig temperaturniveau, således at de første gæster kan føle sig godt tilpas. Jo flere gæster, der er, i et stort eventrum, jo vigtigere er det med tilstrækkelig tilførsel af frisk luft. Med et stort antal deltagere, kan det selv om vinteren være nødvendigt at afkøle disse lokaler.

Effektiv og støjsvag opvarmning og afkøling

De spontane udsving i kravene til lokaleforholdene, der opstår under sådanne omstændigheder, kan behandles effektivt ved hjælp af ventilationsanlæg med høj kapacitet, og styret med effektive opvarmningssystemer og kølemaskiner.

En sådan kombination af systemer styres af teknologi, der nænsomt analyserer input fra mange sensorer og fejlfrit holder indeklimaet under kontrol. På trods af den høje kapacitet, forventer brugeren selvfølgeligt at HVAC-systemerne producerer så lidt støj, som muligt. Ventilationssystemerne må ikke forstyrre foredrag, forestillinger, koncerter og andre arrangementer.

CAIRplus Customized Air

  • Høj effektive centrale luftbehandlingsenheder
  • Stor variation af kapacitetsstørrelser der passer til ethvert behov
  • Energibesparende og behovsstyret drift, med direkte drevne ventilatorer og frekvensregulerede motorer
  • Valgfri integrering af opvarmning, køling, befugtning og affugtning

Læs mere om CAIRplus