Klimateknik til storkøkkener

Aromaen fra de fineste delikatesser skal kun nydes ved spisebordet

En dejlig aroma stimulerer appetitten: men ingen har lyst til en vild blanding af køkkenlugte. Under forberedelsen af fisk, kød, kål, koriander eller lignende, holder en effektiv ventilering med DencoHappel (tidligere GEA) anlæg de uønskede lugte væk fra restauranten og dermed hotellets gæster. Når tingene bliver rigtig varme-behandlet i køkkenet, stilles der store krav til frisklufttilførslen samt udsugningen.

Effektive ventilationssystemer fjerner fedt og lugt

Ventilationssystemet opsamler systematisk med en kraftfuld udsugning den luft fra køkkenet, som er fyldt med fedt og lugt. Filtre i emhætten fjerner fedtdråber fra luften og forhindrer dem i at bygge en beskidt film i ventilationskanalerne. Og med aktiv kulfiltre kan man endda fjerne lugten. Disse løsninger forhindrer lugten fra maden i at irritere forbipasserende i nærheden af køkkener og på offentlige veje uden for hotellet. Og hotellets gæster kan være forvisset om: Hvor der er DencoHappel anlæg installeret, der kan man først lugte aromaen, når maden ankommer til spisebordet.

Rengøringsvenlige centrale aggregater

Desuden er hygiejneforholdene sikret ved centrale aggregater, der er lette at rengøre, og som effektivt fjerner partikler af støv og snavs fra luften. Kokke kan tage et pust af frisk luft, og gæsterne føler sig forkælet.

DencoHappel leverer effektive ventilationssystemer til dit storkøkken

CS Klimateknik og DencoHappel er godt rustet til at besejre køkkenlugte og dampe med centralluftbehandlingssystemer med en række af ventilationssystemer, der tager hensyn til den bedste komfort- og energioptimale luftbehandling.

Løsninger til køkkener - store som små

CAIR og ATpicco luft-tilførsel og udsugningsenheder, med stort kapacitetsområde.

Særlige hygiejnemodeller, der kan undgå dannelse af snavs og bakteriebomber

Avanceret filterteknologi fjerner støv og lugt fra udsugningen.

RoofJETT udsugningsventilator til udsugning af varm og fugtig luft.