Klimateknik til hotel swimmingpool og wellness

Et indeklima i topform, når du skal slappe af

Når du virkelig ønsker at slappe af og give slip, så ønsker du at blive forkælet hele vejen rundt. God luft er naturligvis en vigtig del af en optimal afslapning. I hotel swimmingpools er det ikke kun temperaturen og iltindhold, der er væsentlige, men også den relative luftfugtighed har stor betydning.

Effektiv affugtning er en forudsætning

Det er en absolut nødvendighed, at der i disse områder er installeret en effektiv affugtning. Den forhindrer, at man som hotelgæst føler ubehag. Poolbrugere ønsker ikke at ryste, når de forlader vandet. Dette kræver fjernelse af fugt fra luften i hotellets pool-område, og samtidig en konstant vedligeholdelse af lufttemperaturen, så den er et par grader over vandtemperaturen. Dette klima ikke alene forkæler hotelgæsterne, samtidig mindsker det også væksten af mug i bygningskomponenterne.

CAIRfricostar systemer opfylder kravene

DencoHappel® systemer (tidligere GEA) til swimmingpools er gennemprøvede teknologier, og findes i et bredt og varieret program. Der findes enkle løsninger til små vandoverflader op til 50m2. Til de større vandoverflader derover, har DencoHappel større centrale ventilationsaggregater med højteknologisk reguleringsteknik. Disse systemer tilbyder ikke kun effektiv affugtning, men også bedre varmegenvinding, så poolfaciliteterne mister så lidt termisk energi som muligt ved affugtning.

 

F800

HVAC teknologi til swimmingpools

  • CAIRfricostar er afprøvet luftbehandlingsteknologi.

  • Integration af højeffektiv varmegenvinding.
  • Overlegen kvalitet i komponenternes overfladefinish forhindrer korrosion.
  • Intelligent styresystem der tilgodeser det aktuelle behov, afhængigt af om der er få eller mange gæster.