CS Klimateknik ApS - Stor erfaring - Kompetent rådgivning

CS Klimateknik er den danske forhandler for DencoHappel, som er en af Europas absolut førende leverandører af luftbehandlingskomponenter. Virksomheden varetager således markedsføring, salg og rådgivning i forbindelse med produktvalg og dimensionering på det danske marked. 

Virksomheden ledes af direktør, diplomingeniør Carsten Schjoldager, som tidligere har været salgschef for GEA Klimateknik, og har mange års erfaring i salg og dimensionering af klimatekniske produkter

Forhandler af DencoHappel produkter

CS Klimateknik overtog i 2009 forhandlingen af DencoHappel (tidl. GEA) produkter i Danmark. DencoHappel er en af de største leverandører af luftbehandlingskomponenter på europæisk plan. Produkterne kendetegnes af høj kvalitet og af en høj teknisk standard.

Mange års erfaring inden for det danske ventilationsmarked

CS Klimateknik's medarbejdere har mange års erfaring indenfor DencoHappel-koncernen og generelt indenfor det danske ventilationsmarked. Hvad enten det drejer sig om centrale ventilationsenheder eller decentrale enheder til forretnings– eller industrisektoren, som f.eks.

  • Fancoils
  • Varmeventilatorer
  • Lufttæpper
  • Luftbehandlingsaggregater
  • Koldtvandskølemaskiner
  • Automatik

CS Klimateknik tilbyder i samarbejde med DencoHappel skræddersyede systemløsninger til de vidt forskellige krav der stilles i arbejdsverdenen, så både mennesker og inventar har de optimale betingelser.

Eurovent certifikat

De fleste DencoHappel produkter er certificerede af Eurovent. Produkterne bliver testet én gang om året, og certificeringen kan blive trukket tilbage, hvis de vilkårlige tests ikke lever op til produktdokumentationen.

 

CS Klimateknik Otterup

CS Klimateknik leverer klimatekniske løsninger i form af decentrale produkter, som varmeventilatorer, fancoils og køleaggregater, samt centrale produkter som luftbehandlingsaggregater til store dele af dansk erhvervsliv og offentlige institutioner.